• Dizajn i razvoj web sistema

    Posvećeni smo kreiranju integrisanih i veoma prilagodljivih sistema, koji našim klijentima treba da pruže poslovnu prednost u odnosu na konkurenciju.
    Neprekidni rad na sistemima koji su već u komercijalnoj upotrebi, kao što su Book.Store sistem, Vitrual.Store sistem, Work.Track i drugi, nameće nam obavezu da uvek pratimo najnovije tehnologije. Ovi sistemi se neprekidno ažuriraju na nove verzije da bi radili što stabilnije i brže, a nove funkcionalnosti bile na raspolaganju klijentima.
    Naši klijenti i partneri su nam neprekidna inspiracija za nove sisteme, predstavljamo vam neke koji su u završnim fazama izrade i uskoro će biti dostupni za testiranje i komercijalnu upotrebu.

Projekti koje trenutno razvijamo

Pintor Project eBusiness sistem

Pintor Project
eBusiness Sistem

Razvoj WorkTrack rešenja u kombinaciji sa eCommerce sistemom nam je omogućio veoma solidnu platformu za zaokruživanje kompletnog online poslovanja. U toku je implementacija kompletnog eBussines rešenja za firmu DCS Engineering iz Chilea, što predstavlja idealnu šansu za potvrdu koncepta u beta fazi, nakon čega će svim našim eCommerce klijentima biti ponuđena integracija na back-end soluciju.

Vidi više
Pintor Project eMailer Sistem

Pintor Project
eMailer Sistem

Suština eCommerce biznisa je informisanost kupca o novim proizvodima. Pintor Project eMailer sistem omogućava automatsku sinhronizaciju lista iz Virtual i BookStore sistema za slanje kampanja u odnosu na registrovane kupce, automatsku segmentaciju klijenata po dostupnim statistikama, automatsko kreiranje sadržaja mailova i drugo.

Vidi više
 
Pintor Project Virtual Store 3D

Pintor Project
Virtual Store 3D

Razvoj potpuno novog formata za prodaju putem interneta, koji će potpuno promeniti percepciju online kupovine. Sistem ima gotov prototip i može očekivati da uskoro ponudimo prve beta verzije proizvoda.

Uskoro
© 2007-2015 Pintor Project · Sva prava zadržana